Borgmester: Stop perfide angreb på kommunale ansatte


Borgmester: Stop perfide angreb på kommunale ansatte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Christian Thygesen (V), borgmester i Faaborg-Midtfyn Kommune
Tim Kildeborg Jensen
Lokaldebat. 

Kommunale beslutningsveje og roller kan åbenbart være snørklede og svære at forstå selv for tidligere kommunalt ansatte (reaktion på læserbrevet "Diktaturkommunen Faaborg-Midtfyn" fra 3. juni).

Kommunaldirektøren i Faaborg-Midtfyn Kommune står med en stor og vanskelig opgave, som er enstemmigt besluttet og stillet af kommunalbestyrelsen ved vedtagelsen i 2015 af udviklingsstrategien: "Sammen om Nødvendige Forandringer". Den opgave planlægges og eksekveres med stor energi og dygtighed. Det gøres på en anderledes facon, end vi tidligere har været vant til her i kommunen. Det er nødvendigt, hvis vi vil indfri strategiens ambitiøse mål. Og det vil vi. Målene og de nye administrative og politiske strukturer er vedtaget politisk. Det er kommunalbestyrelsens vilje, og der er jo ingen over kommunalbestyrelsen i vores lokale demokrati.

Kommunalbestyrelsen har også vedtaget i enstemmighed, at kommunens institutioner ikke skal gøres til kampplads i valget. Det er for at beskytte vores medarbejdere og de borgere, der gør brug af institutionerne. Borgmesteren har besluttet at prioritere nærhed til borgere og virksomheder ved at udflytte sit kontor. Kommunaldirektøren har ingen aktie i nogen af disse beslutninger.

Kommunaldirektøren er en kommunal medarbejder på samme vis som alle øvrige kommunalt ansatte. Det er uværdigt at rette fejlagtige, perfide og personlige angreb på kommunens medarbejdere i pressen, når alt hvad de foretager sig er at udføre de beslutninger, som kommunalbestyrelsen træffer. Er man som borger uenig i disse, så kan man holde sine politikere ansvarlige og gøre sin indflydelse gældende ved valget den 21. november. Men fri os for udfald mod medarbejdere, der med ihærdighed udfører deres arbejde.

Borgmester: Stop perfide angreb på kommunale ansatte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce