Besparelser: Få styr på 2019


Besparelser: Få styr på 2019

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

Lokaldebat: Hvordan er det gået så galt i Assens Kommune?

Der er udsigt til meget store besparelser både i hjemmeplejen og på plejehjemmenes dagcentre. Det kan betyde, at man fremover måske kun kan få bad hver anden uge i stedet for en gang om ugen.

For dagcentrene vil det betyde mindre åbningstid, hvor der ikke bliver plads til rehabilitering. I værste fald vil man lukke centrene helt.

Min mand kommer på Korsvang todage om ugen. Det er han utrolig glad for. Han er glad for det sociale samvær med både personale og de andre borgere. Derudover får han hver dag tilbudt forskellige fysiske aktiviteter. Personalet er rigtig god til at motivere ham, gerne ved at lægge lidt konkurrence ind.

Det betyder, at han kommer glad hjem, og han føler, at han har et godt liv på trods af hans fysiske handicap efter en blodprop i hjernen.

Hvis dette tilbud i dagcenteret ophører, er jeg bange for, at det bliver svært at opretholde hans fysiske færdigheder, og han vil på sigt nok sidde i en kørestol. Derudover vil han miste den glæde ved at komme et sted, hvor han er sammen med andre, og hvor han føler sig værdsat.

Der er et dejligt personale, både i hjemmeplejen og på dagcentrene, og de kæmper for at give borgerne et så godt liv som muligt, både på det sociale og på det kropslige område.

Det er fint at have visioner for 2030, men det ville være endnu bedre at have styr på 2019.

Besparelser: Få styr på 2019

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce