Besparelser. Ældrebyrde bude være fyord


Besparelser. Ældrebyrde bude være fyord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat. 

I skulle skamme jer, alle I beslutningstagere i Assens Kommune. Hvad bilder I jer ind at forelså nedskæringer på de ældres aktiviteter? De ældre, der jo helst skal blive i eget hjem med den fornødne hjælp i dagligdagen. Det glemmer I vist i panik over, at kommunen skal spare på grund af et budget, der ikke holdt.

Livskvalitet for os alle hører vi om næsten dagligt. Livskvalitet for min gamle mor på 96, som næsten ikke kan gå mere, og som bor i det hjem i Glamsbjerg, hun og min afdøde far flyttede ind i i 1974, er, at hun får den hjælp fra kommunen, hun har brug for. Hjælpen er så minimal, at vi som pårørende hele tiden er til rådighed til bl.a. at støtte op om hendes hverdag. Et ugentligt bad, en god halv times rengøring hver tredje uge, en pilledame hver 14. dag. Det er alt, og mor har ingen midler til at købe sig til yderligere hjælp. Et lyspunkt for os alle er, at hun ser frem til det ugentlige besøg i dagcentret Korsvang i Assens. Hun bliver hentet onsdag morgen, får kontakt med andre ældre, mad, sang, oplæsning, gymnastik og efter kaffen om eftermiddagen bliver hun kørt hjem igen. Et kæmpelyspunkt i en ellers meget ens hverdag.

Jeg har endnu ikke fortalt hende om byrådets hensigt med at nedlægge denne ordning, som hun heldigvis blev en del af for et halvt år siden. Og hun betaler gerne et beløb til den glæde, hun og andre har ved denne ordning.

Jeg skammer mig over den måde, vi behandler de ældre på, som ikke kan selv, og som virkelig har brug for støtte og hjælp fra os alle. (Forkortet af redaktionen)

Besparelser. Ældrebyrde bude være fyord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce