Af: Bjarne Herhold
Mølledammen 4 A, 5600 Faaborg

 Læserbrev: "Nå, nu da I har presset på i Faaborg for at få en ekstra ambulance (Akutbilen var det anmodede), så skal I da få den. Men vi skal vise Jer, hvem der bestemmer. Så klip en hæl og klip en tå, og så lægger vi den i Sallinge. Det skal ikke se ud som om I skal diktere os i Regionrådet".

Ja, sådan kan man forestille sig, at Regionsrodet tumler rundt med tankerne i de ikke så akutte hoveder. Sallinge-placeringen har en begrundelse med dækning i bl.a. Faaborg, Broby, Hillerslev og det sydlige Odense. Hvorfor Odense? - der er da beredskab i Odense til at dække det sydlige Odense. Med udgangspunkt i Faaborg vil der være en bred vifte dækningsmæssigt i hele det sydlige (ikke Odense) fra Faaborg - Horne - Bøjden - Svanninge - Haastrup - Ø. Hæsinge - Aastrup - V. Åby - Stenstrup m.fl. Det er et nærområde, der også rækker længere ud og ind Midtfyn.

Placering med udgangspunkt i Faaborg vil dækningen, med det gamle Faaborg Kommune som udgangspunkt, være det mest optimale. Både geografisk og befolkningsmæssigt. Så revurder placeringen. Hvis man sidder og strikker og taber masken, så taber man ikke nødvendigvis også ansigt.

 

Mere om emnet

Se alle

Akutbil. Kampen fortsætter

24
I al hemmelighed: Ny ambulance får base i Sallinge

I al hemmelighed: Ny ambulance får base i Sallinge

Akutbil. Kampen fortsætter