Grydelappen med navnet Hold-On fra firmaet Rig-Tig har for nylig modtaget designprisen "Red Dot Award 2017", som uddeles til godt og innovativt design af en international ekspertjury.

Hold-On er inspireret af origami-teknik og udført i varmesikkert silikone, som kan klare temperaturer på op til 230 grader. For at undgå brændte fingre, er grydelapperne designet med en struktur, der sikrer et godt og fast greb om varme gryder og pander. Samtidig kan de bruges som bordskånere og gå direkte i opvaskemaskinen, når de bliver snavsede.

Vælg mellem farverne lyserød, lysegrå, støvet grøn og mørkegrå til en pris på 149,95 kroner. (lait)

  • Tøttrup_Laila_(2015)_017

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes weekendredaktion. Her arbejder jeg primært med stofområderne design, bolig, mad, have og livsstil. Ind imellem laver jeg også rejsereportager. Tidligere har jeg været freelancer for flere ugeblade og magasiner - blandt andre Hjemmet, Familiejournalen, Ude & Hjemme, Samvirke og Børn & Unge. Jeg har også været ansat på DR/Radio Fyn. Privat bor jeg i Kragsbjergkvarteret i Odense med min mand, der er ingeniør på Lindø Steel og mine tre børn.