Har du svært ved at sige nej? Måske skal du overveje at blive bedre til det, hvis du hører til dem, der har lidt vanskeligt ved at sige det lille ord højt og tydeligt: Nej!

Ny forskning viser nemlig, at det kan være farligt altid at have ja-hatten på. Ikke kun for vores mentale livskvalitet, men også rent fysisk. I hvert fald hvis man skal tro den nye bog "Kunsten at sige nej". Bogen er skrevet af Sebastian Nybo, der arbejder som erhvervspsykologisk coach og rådgiver. Bogen er lige udkommet på FADL's Forlag og koster 249,95 kroner. Det er næsten et tilbud, man ikke kan sige nej til. Nå, nej! (-fret).

  • ANDREAS_BASTIANSEN

    Af:

    Journalist og redaktør for magasinredaktionen, der står for weekendens redaktionelle tillæg: Magasinet Livsstil, bilmagasinet Gear, Magasinet Rejser og boligmagasinet Base. Skriver også rejsereportager og anmelder børnebøger og teaterforestillinger med mine to døtre. Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2000 med et semester i San Francisco, USA, og udlandsophold i Uganda, Afrika. Uddannet cand.phil. i samfundsfag fra Aalborg Universitet i 1996.