Nogle gange har man god tid og kan hygge sig i timevis med madlavningen, men for de fleste er tiden knap - især i hverdagen.

Journalist og madskribent Sue Quinn er aktuel med kogebogen "Hurtig lækker mad", som giver gode råd til, hvordan du med et minimum af forberedelse og styr på indkøb af de rigtige råvarer kan lave rigtig god mad på blot 10 minutter.

Bogen indeholder 160 opskrifter, så der er noget for enhver smag - småretter, salater og supper, pasta og ravioli, kød, fjerkræ og fisk samt lynhurtige desserter.

Vejledende udsalgspris er 199,95 kroner fra Forlaget Lindhardt og Ringhof. (lait)

 

  • Tøttrup_Laila_(2015)_017

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes weekendredaktion. Her arbejder jeg primært med stofområderne design, bolig, mad, have og livsstil. Ind imellem laver jeg også rejsereportager. Tidligere har jeg været freelancer for flere ugeblade og magasiner - blandt andre Hjemmet, Familiejournalen, Ude & Hjemme, Samvirke og Børn & Unge. Jeg har også været ansat på DR/Radio Fyn. Privat bor jeg i Kragsbjergkvarteret i Odense med min mand, der er ingeniør på Lindø Steel og mine tre børn.