Debat: Stem på forandring


Debat: Stem på forandring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Steffen Boye Uhrenholt, Bogøvej 17, Lindelse, kandidat til kommunalvalget på Langeland for Langelands Frie Liberale
Billede
Langeland Politik. 

Kommunal- og regionsvalget er om få dage, der skal vi alle ned og stemme på, hvem, vi ønsker, skal styre Langeland kommune i den rigtige retning.

Vi må ikke glemme de skandaler og den manglende udvikling, der har været i de seneste valgperioder. For vi må erkende, at vores nuværende kommunalbestyrelse, hverken håndterede asylskandalen eller afskedigelsen af tidligere kommunaldirektør særlig godt.

Nu i forbindelse med kommunalvalget, lover alle de samme politikere, at arbejde for øget bosætning, flere virksomheder og branding af kommunen. Men hvorfor først nu?

Hvis der er så bred enighed i kommunalbestyrelsen om, at disse ting er nødvendige, hvorfor har kommunalbestyrelsen så ikke allerede gjort noget ved det.

Jeg stiller op til kommunalvalget med min egen borgerliste, da jeg mener, at vi ikke har råd til, at der ikke kommer udvikling i Langeland Kommune nu.

Stemmer man på det samme som for fire år siden, bliver resultatet det samme, men ønsker du også, at der kommer til at ske en reel forandring til det positive, så skal du stemme på Langelands Frie Liberale (Liste L) til kommunalvalget.

Debat: Stem på forandring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce