Debat: Børn har krav på rettidig omhu

Jesper Ansbæk, kandidat til kommunalbestyrelsen for Socialdemokratiet. Privatfoto

Debat: Børn har krav på rettidig omhu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

År for år stiger de krav, man skal leve op til, for at klare sig på arbejdsmarkedet. Flere og flere er i risiko for at falde ved siden af og blive ekskluderet fra et normalt liv.

Vi vil give børn og unge, der ellers ikke havde fået den bedste start på livet, en chance. Vi vil tage initiativer, der giver de udsatte børn andre valgmuligheder end at blive sat ud på sidelinjen og i nogle tilfælde skabe sig en identitet som kontanthjælpsmodtager, misbruger eller kriminel, når de bliver voksne.

En tidlig indsats i tæt samarbejde med de udsatte børns familie er helt afgørende. En tidlig indsats, som bør være i tæt samarbejde med familie, og de mennesker som børn føler sig trygge ved, kan betyde at en anbringelse uden for hjemmet undgås.

Vi vil lægge vægt på, at alle børn inkluderes i det opsporende arbejde.

Vi vil arbejde for at kommunen tilbyder et forældrekursus til første-gangs-forældre. Og at alle forældre til børn med særlige behov tilbydes kursus eller anden støtte, der er rettet imod deres eget barns specifikke behov.

Vi vil arbejde mod at ingen er ensomme på Langeland, og at ensomme og udsatte børn og voksne hjælpes, samt at alle børn og unge sikres lige muligheder for deltagelse i fritidsaktiviteter.

Debat: Børn har krav på rettidig omhu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce