Dobbeltmorder på Langeland: Dømt for forsætligt skud og påkørsel

En nu 27-årig dobbeltmorder er kendt skyldig for bevidst at have skudt sin ekskæreste og kørt hende ned i Snøde op Langeland 17. april 2016. Drabsmanden har erkendt dobbeltdrabet, men har krævet nedsat sin livstidsstraf med påstand om, at et ud af to skud mod sin 23-årige ekskæreste med et oversavet jagtgevær var et vådeskud, samt at han efterfølgende ikke kørte ned forud for det andet og dræbende skud mod hende. Foto: Kenneth Skipper

Dobbeltmorder på Langeland: Dømt for forsætligt skud og påkørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dommer og nævninge i Østre Landsret har onsdag slået fast, at en 27-årig drabsmand bevidst skød sin gravide ekskæreste i kroppen og efterfølgende påkørte hende med sin bil i Snøde i 2016. Drabsmandens påstand har været, at ét af to skud var et vådeskud, og at han ikke påkørte sin ekskæreste.

Langeland: Ankesagen mod den drabsdømte Alexander Jensen er onsdag den 11. april afgjort i Østre Landsret i Odense.

Anklager og forsvarer har procederet omkring skyldsspørgsmålet.

Det er et skyldsspørgsmål, hvor den drabsdømte dobbeltmorder har krævet sin livstidsstraf sat ned.

Hans påstand er, at han ikke skød sin ekskæreste i kroppen bevidst, men at det ene af to skud med et oversavet jagtgevær var et vådeskud.

Han har ligeledes nægtet, at han efterfølgende kørte hende ned med sin bil.

Dommeren i Østre Landsret har onsdag klokken 13.15 oplyst i retten, at et enigt nævningeting og de juridiske dommere har slået fast, at den drabsdømte Alexander Jensen bevidst skød sin gravide ekskæreste i kroppen og efterfølgende påkørte hende med sin bil.

Onsdag den 11. april har retten brugt på at behandle selve skyldsspørgsmålene.

Torsdag den 12. april tager retten stilling til straffens længde, og om den dømtes krav om at få nedsat sin livstidsstraf kan imødekommes.

Retten er onsdag klokken 13.25 stadig sat, og det er nu bistandsadvokat Thomas Hess-Petersen, der afhører forældrene til det dræbte kærestepar, som blev slået ihjel i Snøde den 17. april 2016.

Forældrene kræver økonomisk godtgørelse efter deres to dræbte børn, hvilket er muligt jævnført Erstatningsansvarsloven.

Dobbeltmorder på Langeland: Dømt for forsætligt skud og påkørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce