Vollsmose. Slappe politikere


Vollsmose. Slappe politikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Jeg læser hver dag lederen, som er avisens mening om tingenes tilstand. Onsdag skriver Peter Hagmund-Hansen (PHH), at militæret ikke skal sættes ind, for at sikre postomdeling i Vollsmose. Og selvfølgelig er jeg da enig med PHH i det. 

Men jeg mener, vi har nogle slappe politikere, som ikke vil gøre det nødvendige. Der er kun en ting disse utilpassede unge drenge (og måske piger) har respekt for. Det er udvisning til deres hjemland - eller er de født her i landet, så deres forældres oprindelsesland. At sætte dem i et dansk fængsel har de ikke respekt for, og det forstår man da godt med de fine forhold, de har der. 

Fratages sociale ydelser skal de selvfølgelig, men så må de jo bare skaffe pengene på anden vis, som tyveri og salg af stoffer m.v.

Og det giver så igen fængselsstraf. Og igen, det er de ikke bange for. 

Og når avisen nu har fundet ud af, at det kun er to procent af beboerne i bydelen, der er utilpassede, så burde det jo være en smal sag for de 98 procent fredelige mennesker at få taget hånd om de få banditter, som hærger i Odense ja hele Odense og ikke kun Vollsmose. Og ja, PHH, det er ikke nok, at læserbrevsskribenter og andre ønsker handling. Men vi er da nødt til at gøre politikerne opmærksom på, at noget er galt i Danmark - i Vollsmose er det helt galt. Men der er desværre et flertal af danskere, der stemmer på de partier, som ikke helhjertet arbejder for at gøre noget ved denne problematik.

Jeg er så gammel, at det ikke betyder det store for mig, men jeg er bekymret på mine børn og børnebørns vegne.

 

DER SKAL GØRES NOGET NU.

 

 

 

 

Vollsmose. Slappe politikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce