Vollsmose. Pragtfuldt område - sørgelig udvikling


Vollsmose. Pragtfuldt område - sørgelig udvikling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

I en leder tirsdag 9. januar gør redaktionschefen så rigtigt opmærksom på problemerne i Vollsmose med arbejdsløshed, kriminalitet, utryghed og lign, samt at løsningen ikke er at rive nogle blokke ned. Dette er også rigtigt.

Det er alt sammen noget, der har været talt om i de sidste 30 år og ingen, hverken kommunal eller landspolitikere har for alvor taget fat om ondets rod, nemlig at få fjernet de ganske få familier der nu igennem flere generationer, ikke alene har kostet stat og kommune i hundredvis af millioner kroner igennem årene. De har også ødelagt det for mange mennesker af anden etnisk herkomst, der har en velfungerende dagligdag og yder deres, men bliver slået i hartkorn med de få forbryderiske familier, der desværre sætter dagsordenen i Vollsmose.

Der bliver ikke ordentlige forhold i alle disse såkaldte ghettoer, førend alle de fuldtidskriminelle familier er udvist. Det hjælper intet at rive nogle boliger ned. Problemet bliver som skrevet i lederen bare flyttet til andre steder.Men en sørgelig udvikling, der er sket i et ellers pragtfuldt område.

Som ganske ung og nyudlært svend i midten af 70'erne boede jeg i Odense og tog ud og kiggede på lejlighed i Vollsmose. Fantastisk flot, parketgulve, badeværelse, altan med udsigt over by og marker, et paradis for en der var vokset op i en 1,5 værelses i Odense C med fælles bad i kælderen. Det blev aldrig til noget med en lejlighed. Det var alt for dyrt, for de samme penge kunne jeg købe et rækkehus, og det gjorde jeg så.

Hvis Odense Kommune og andre udlejere allerede dengang havde slået bremserne i med hensyn til at give alle mulige mærkelige personager luksuslejligheder, som blev ødelagt hurtigere, end de kunne laves igen og i stedet have været lidt mere lempelig med huslejen til almindelige mennesker, havde Vollsmose i dag været et godt alternativ til dem, der ikke vil bo i række- og parcelhuse.

Vollsmose. Pragtfuldt område - sørgelig udvikling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce