Vedligehold. Akut hjælp til svømmehallerne


Vedligehold. Akut hjælp til svømmehallerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Rystende læsning om den manglende vedligeholdelse i Højme svømmehal. Men vi oplever det i det daglige, hvor vi retter henvendelse til driftsafdelingen for svømmehallerne, men de er så pressede, at de ikke er i stand til at løse opgaverne.

Ganske enkelt, fordi der ikke de tilstrækkelige ressourcer, som er nødvendige for drift af svømmehaller. Vi skal jo alle vedligeholde et hus eller en bil, hvis vi vil have det til at fungere? I Politiken kan vi læse 12. juni, at direktøren for PBU (pædagogernes pensionskasse) kun vil investere i forretninger, som betaler skat til det eller de lande, de investerer i. De vil kun investere i miljørigtige forretninger osv. Det lyder smukt og er lige i min ånd, selvom jeg får mindre i pension.

I bund og grund kan vi vel ikke skælde politikerne ud. De får jo en økonomisk ramme. Men det virker hovedløst at køre Højme svømmehal helt i bund, rent driftsmæssigt. Det er dårligt lederskab. Men for at kunne få den rigtige vedligeholdelse, så lad dog pensionskasserne yde et passende lån til en passende rente? Vi pensionister bruger det jo alligevel til vandgymnastik, handicapgymnastik, motion i almindelighed. Lad os på den måde få gavn af vores pensionsmidler.

Så hjælp os, kære pensionskasser. Hjælp borgerne med at bruge svømmehallerne. Det sparer på alle ressourcer, hospitaler, osv. Giver et dejligt otium. Glade pensionister giver glade børnebørn, så vi sammen kan hygge os i svømmehallerne, når de travle forældre arbejder.

 

Vedligehold. Akut hjælp til svømmehallerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce