Uddannelse. Studerende giver liv, men ingen penge


Uddannelse. Studerende giver liv, men ingen penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Er det nu også en god en idé med alle disse unge studerende i vores by?

Der er ikke mange skattekroner i en ung studerende på SU, men der er masser af udgifter.

Er der ikke nogen i vort byråd, som kan fremvise et positivt regnestykke, som viser, at det er en god forretning med alle disse unge studerende i vores by, og som kan dokumentere, at det er en god forretning at være Danmarks studieby nummer et.

Jeg vil indrømme, at det giver en masse liv i den indre by, og der vil også blive spenderet en del penge på diverse caféer og restauranter, og selvfølgelig dagligdags fornødenheder, men det er så det og gavner kun ejerne af disse tilholdssteder og forretninger.

Jeg tror, at alle disse unge mennesker kun er et skalkeskjul for den dårlige politik, som er ført i Odense de seneste mange år.

Hvis ikke alle disse unge mennesker var i byen, ville den nærmest være mennesketom, fordi byen/Odense ikke indeholder de goder og faciliteter, som almindelige mennesker/borgere efterspørger.

Byrådet tror, det drejer sig om Tinderbox og andre højtflyvende arrangementer, gratis havne- og friluftsbad, letbaner og meget andet. Det gør det overhovedet ikke.

Det drejer sig om, hvordan borgerne har det i hverdagen.

Er der brugbare og nok arbejdspladser, har mine børn det godt, er der nogle ordentlige daginstitutioner, er der nogle ordentlige skoler, kan min gamle mor og far blive passet ordentligt på deres gamle dage, kan jeg gå i biografen eller teateret og er der en hæderlig restaurant hvor jeg kan spise med min viv eller kæreste, når det er tiltrængt. Er der interessante og ordentlige handelsmuligheder og er det nemt og hurtigt at komme til disse.

Kan jeg trygt færdes rundt i byen.

Med et budget på kr. 11 milliarder (11.000.000.000 kr. ) skulle det ikke være helt umuligt at opfylde disse krav. Det er i hvert fald helt utilstedeligt, at vi falder igennem på så at sige alle punkter.

Danmarks næsthøjeste ledighedstal.

Dårlige skoleforhold og for dyr sfo.

Dårlige og utilstrækkelige forhold i vore daginstitutioner

Dårlig ældrepleje.

Dårlig og for dyr og mangelfuld offentlig transport

Det var bare de vigtiste, og da jeg ikke bor i centrum, føler jeg for nuværende kun at høre til dem, som betaler.

 

 

 

Uddannelse. Studerende giver liv, men ingen penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce