Tre spor nu: Del motorvejen i nord og syd


Tre spor nu: Del motorvejen i nord og syd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Jeg har med interesse fulgt jeres indlæg om tre spor på den fynske motorvej. Jeg er enig i mange af jeres argumenter, men mener alligevel, at der er andre muligheder, som er bedre.

Problemet med den fynske motorvej fra Odense og vest på er jo den enkle, at der er alt for mange biler. Det vil tre spor jo godt nok hjælpe på, men vil så danne en ny flaskehals omkring Lillebælt.

Hvis man nu lavede en ny motorvej fra Blommenslyst og op til Bogense. Derfra en tunnel eller bro over til Barrit og videre ind til en sammenfletning ved Hornstrup, så fik man løst fire problemer på en gang.

Først og fremmest ville man få trafikken delt i en nordgående og en sydgående retning, sådan at den nordgående trafik til Aarhus og videre op ville køre over Bogense, og den sydgående til Sønderjylland og Tyskland ville køre over Vestfyn.

Dette ville helt sikkert give en meget mere harmonisk afvikling af trafikken i begge retninger. Derudover ville det løse problemerne omkring Skærup og Vejle Fjord. Jeg mener, det ville være et ambitiøst projekt. Kostbart, men også et projekt, som ville sikre en fremtidig fornuftig afvikling af trafikken de næste 50 år.

Set i det perspektiv mener jeg ikke, at det vil være for dyr en løsning. Jeg tror, at hvis man regner på, hvad det vil koste at udbygge motorvejen fra Odense og vestpå, sammenlagt med en udbygning af lillebæltsforbindelsen, samt løsning af problemerne omkring Skærup og Vejlefjord, vil denne løsning ikke være dyrere, men den vil helt sikkert give en bedre afvikling af trafikken og en kortere rejsetid nordpå.

Så ville man også kunne lukke debatten om en Kattegat- og en Alsforbindelse.

Tre spor nu: Del motorvejen i nord og syd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce