Transport. Plads til både bus og bil


Transport. Plads til både bus og bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

13. juni havde Vibeke Gram et læserbrev i avisen, hvor hun stillede en række spørgsmål til busdriften i Odense og fortæller, at hun ofte vælger bilen. Jeg vil gerne svare på indlægget, som sikkert har bred interesse. 

Jeg er optaget af, at hverdagen skal fungere for den enkelte. Det betyder en god offentlig transport - og plads til bilerne i Odense. For mig er der ingen modsætning mellem offentlig transport og privatbilisme. Vi kan godt begge dele. 

I forhold til offentlig transport har vi flere tilbud i Odense. Der er vores bybusser, regionalbusser, teletaxa og - om få år - letbanen. Jeg vil også gerne fremhæve Citybussen, som er til fri afbenyttelse, mens der skal betales for andre busser. Dog sparer man udgiften til benzin og eventuelt parkering. 

Som Vibeke Gram skriver, har Fynbus omlagt en række ruter, som ikke længere stopper på Flakhaven. Dette er en konsekvens af lukningen af Thomas B. Thriges Gade, men fra banegården er det muligt at tage citybussen videre til Flakhaven og gågaderne i centrum. Der er også forbindelse mellem Skt. Klemens og banegården med både regional og bybus. 

Når det drejer sig om miljøvenlig offentlig transport, kører letbanen på el, men vi har allerede hybridbusser i Odense, og vi skal naturligvis fortsat kigge på miljøvenlige muligheder.

 

 

Transport. Plads til både bus og bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce