Trafik. Forurening og larm i store doser


Trafik. Forurening og larm i store doser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Det skulle være så godt - men nu er det nærmest blevet til et mareridt for mange af beboerne i den indre by. Bilismen har erobret byrummet godt hjulpet af bl.a. privatbilismens venner i byrådet. 

De første trafikplaner i forbindelse med lukningen af TBT-gaden så egentlig lovende ud. Der var en idé bag: Stop for al gennemkørsel. Ind og ud af Odense ad samme rute - på veje, der var skabt til et øget trafikpres. Nok parkeringspladser.  

Alle disse planer, som vi gik til møde og hørte om, er nu i frit fald, og Odense centrums små gader er ofte omdannet til et inferno af udstødning og larm.  

Lige nu har avisen fokus på Vesterbro, men også andre steder er der lignende problemer. Bl.a. i kvarteret mellem Frederiksgade og Palnatokesvej. Her opleves også en massiv trafik med masser af ulovlig gennemkørsel af personbiler og lastbiler, ulovlig parkering og småveje, der pludselig bliver brugt som smutveje og får en kraftig forøgelse af biltrafikken uden at vejene har kapacitet til dette. 

Som beboer i Odense Centrum, må man naturligvis være forberedt på lidt mere trafikalt liv end i udkanten af byen, men nu har det taget overhånd og ingen ser ud til at ville gøre noget, for "vi skal jo være her alle sammen".  

Kære politikere: Få nu kikket lidt på situationen igen. Få lavet en ordentlig og sammenhængende plan og bed så politiet om at sætte ressourcer af til at stoppe de værste ulovligheder - for indtil der sker trafikale ændringer i Odense C, kan jeg ikke anbefale andre at flytte ind til centrum. Der er pt. både forurening og larm i alt for store doser.

 

 

 

Trafik. Forurening og larm i store doser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce