Trafik. Drop skinnerne og giv os et ekstra spor


Trafik. Drop skinnerne og giv os et ekstra spor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

I lederen 7. maj skriver Mogens Kruse, at nu skal der tages stilling til linjeføringen over Vestfyn. Vi er mange, der overhovedet ikke kan se et formål med den påtænkte bane, så længe at motorvejen ikke kan klare den belastning, der er nu.Når der heller ikke er penge til projektet, så er det endnu en vigtig grund for ikke at igangsætte banen.Påtænker flertallet, at betale med den skattegæld danskerne har til det offentlige? Og som der er lange udsigter til at inddrive.

Med det nye signalanlæg, der er på vej, må det være muligt at køre med flere tog, øge intensiteten, så den nuværende linje får større kapacitet. Faktuelt er behovet for den nye bane alene et enkelt højhastighedstog i hver retning i timen. Og for vi andre, der skal med flere tilslutningsforbindelser, får banen overhovedet ingen betydning. Vi skal alene bidrage med finansieringen og senere også med et driftstilskud. Alt er alene til gavn for citybeboerne i vore fire største byer. Der er slet ikke påtænkt pendlerstationer, så bilister hurtigt kan skifte til højhastighedstoget. 

Når Femern-forbindelsen er færdig om ca. 10 år, er behovet for flere skinner over Vestfyn ikke eksisterende, idet de fleste godstog så kører direkte til Tyskland den vej. Rødbillet kører i dag med flere busser på tværs af landet, oven i købet med fortjeneste, selvom billetprisen er lavere end DSB's priser. DSB får endda statstilskud til driften. 

Privatbilismen får skylden for høj miljøbelastning - ja, men den væsentligste årsag er, at vort samfund i dag er indrettet, så der er langt til arbejde, indkøb og fritidsaktiviteter. Det er her, vi har det væsentligste problem. Men så længe det er sådan, har folk behov for at kunne passe deres job familie m.m. Vi er meget afhængige af fremkommeligheden med bil med det samfund, vi har i dag.

Drop den bane, og lad os få et motorvejsspor mere over Vestfyn. Tak.

Trafik. Drop skinnerne og giv os et ekstra spor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce