Trafik. Der er billige rejser med toget


Trafik. Der er billige rejser med toget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Aske Wieth-Knudsen - underdirektør, DSB Kommerciel
HOLSTING KLAUS/POLITIKEN
Læserbrev. 

Der kommer til at ske en del ændringer, når alle trafikselskaber og togoperatører i Vestdanmark gennemfører Takst Vest 18. marts. Det er en stor takstreform, der skal gøre det mere enkelt at finde den rette billet i den kollektive trafik, og hvor udgangspunktet er, at rejsekortet skal være billigst eller til samme pris som en enkeltbillet.

I den forbindelse rydder DSB op i billettyper og særrabatter - herunder billigdage for pensionister. Men for rejsende som Ole Westergaard fra Årslev og hans kone er der andre muligheder for fortsat at rejse billigt med toget.

For at udnytte kapaciteten bedst muligt i vores tog, sælger DSB flere Orange billetter til de mindre attraktive afgange. Så når Ole Westergaard og hans hustru hver onsdag tager turen fra Nyborg til Ørestad og retur igen om aftenen, giver der god mening at rejse på Orange-billetter. Ved en søgning for en onsdag om en måneds tid, var prisen på 116 kr. på turen til København fra Nyborg 9.38 - og endnu billigere på afgangen en halv time senere. Og hjemrejsen fra Ørestad kl. 19.09 kostede 57 kr.

Derfor håber jeg, at ægteparret Westergaard og andre fortsat vil benytte togenes komfort og have forståelse for, at DSB på denne måde udviser købmandskab ved at udnytte kapaciteten på togene bedst muligt. Og jo tidligere man planlægger rejsen, desto større mulighed er der for at kunne finde de billige billetter.

Trafik. Der er billige rejser med toget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce