Tilskud. Trolden er kommet ud af æsken


Tilskud. Trolden er kommet ud af æsken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Det er efterhånden jævnligt, vi hører om begsorte kilometerpenge i sporten. Pengene dækker ikke kun over forkert ført kørselsregnskab, men også kostudgifter, leasingbiler, bonus m.m. Turen er nu kommet til B1909. Vi har hørt og læst om det længe, ikke i denne avis, men på de sociale medier. Tv har også holdt sig i baggrunden. Men nu er det så eksploderet i et ordentligt nytårsbrag, både på tv, denne avis og igen på de sociale medier. Trolden er kommet ud af æsken.

Det hele forlød og begyndte med, at penge fra bl.a. Odense Kommune, der skulle bruges til fritidsaktivering og forebyggelse af sociale problemer, i stedet blev brugt til at fremme eliten. Og at der blev ansat trænere til fiktive hold, der gav større tilskud fra kommunen. Hvad er op og ned, sandt eller usandt, er svært at blive klog på. Ikke mindst fordi bevisførelsen er besværlig. Bl.a. grundet forsvundne papirer.

Med vidneudsagn direkte på tv kan kommunen naturligvis ikke længere sidde dette overhørigt. Det handler om måske misbrug - i sidste ende af vores skattepenge. Der er brugt til fiktiv bilagsbogføring, måske overføring af penge fra afdeling til afdeling. Rådmanden må tage sagen op, inden yderligere tilskud udbetales. Skattevæsenets revisorer sidder sikkert allerede og gennemgår regnskaberne.

Er der ikke noget i denne sag, må det være i B1909's egen interesse at få alt belyst. Alle kort på bordet. Til gengæld viser det sig, der er brodne kar, kan samme B1909, byrådet med borgmesteren i spidsen og skatteborgere ikke leve med, at skattepenge ikke bare bliver brugt til skattesnyd, men hvad værre er, de ej heller bliver brugt til det sociale arbejde, de var tiltænkt til. Så skal der dømmes straffe.

Tilskud. Trolden er kommet ud af æsken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce