Terrorister: Vi savner svar fra DF


Terrorister: Vi savner svar fra DF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Mindst 84 "danskere" har levet af sociale ydelser, alt imens de har kæmpet for Islamisk Stat. Tallene er baseret på PET's offentliggjorte tal, som fortæller, at mindst 150 "danskere" har kæmpet for Islamisk Stat, og de 84 har samtidigt modtaget offentlige ydelser som SU, førtidspension, kontanthjælp og dagpenge.

Hvordan kan danske myndigheder godkende en nytilkommen person til førtidspension, når vedkommende efterfølgende viser sig i stand til at begå landsforræderi/dødeligt angreb på vore soldater? Og så skal vi huse de 150 kujoner efterfølgende. Det kunne lige passe - men det passer desværre. Det hænger overhovedet ikke sammen.

Tallene fordeler sig som følger: 32 på kontanthjælp, 36 fik SU, ni modtog dagpenge, syv fik udbetalt førtidspension. Alle 84 burde udvises efter afsoning i østeuropæisk fængsel uden yderligere begrundelser, hvis ellers lovgivningen åbnede mulighed herfor.

Vi savner svar fra specielt DF, der igen og igen bryster sig af at sørge for omgående konsekvens, hvis ovenstående skulle opstå i Danmark. Og ja, jeg kan godt tælle til 90, men i stedet for at DF sidder klistret til taburetterne og gode pensioner, bør partiet udfordre regeringen med politisk ulydighed/valg og lade borgerne afgøre, om vi fortsat skal lade stå til, eller vi skal bruge millionerne på bl.a. vore ældre medborgere i stedet.

Terrorister: Vi savner svar fra DF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce