Teater. Skuffende "Maskerade"


Teater. Skuffende "Maskerade"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Bente Askholm, Kørupvænget 13, 2. tv., Odense M
Billede
Læserbrev. 

Odeon, Holberg, Maskerade, uden Carl Nielsen, hvad var det dog, der lige skete der?

Ikke et ondt ord om det nyligt opførte Odeon, jo lige et enkelt. Hvorfor i alverden går elevatoren for publikum dog ikke helt op til 2. sal?

Og hvorfor mangler der et gelænder på 2. balkon? Hvor vi befandt os fint med god akustik og i god tro til, at vi skulle høre og ikke overvære "Maskerade" tilsat en opvisning i akrobatik og mærkelige benspjæt samt "falde på halen" komedie af værste skuffe.

Stakkels skuespillere, de gjorde, hvad de kunne i de givne omgivelser, med et regi, der lignede overdimensionerede Lego-klodser, måske var det også derfor ar Leander i afmagt bankede hovedet ind i omtalte kulisser hele tiden. Morsomt var det på ingen måde.

Det bedste ved aftenens forestilling, fremført af Det kongelige Teater, var at få fat i vort overtøj og komme ud i den friske luft, og hjem, sætte gang i musikbiblioteket og høre Carl Nielsens dejlige musik. Mange med os udvandrede med diverse bemærkninger om den ringe kvalitet, som instruktion og regi udgjorde.

Lod vi os snyde til at tro, at "Maskerade" altid hører sammen med Carl Nielsen? Burde vi have forstået, at det "kun" var Holberg uden Nielsen? Det er muligt, men i så fald er vi da en del, der ikke rigtig har set os for, og bogstaveligt talt kedede os inderligt, og kun ønskede at pausen snart oprandt.

Tak for i aften, det var en oplevelse af en noget anden karat end forventet.

Teater. Skuffende "Maskerade"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce