Sundhed. Vi indfrier gerne dine valgløfter


Sundhed. Vi indfrier gerne dine valgløfter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Kære byrådsmedlem, tillykke med din plads i kommunalbestyrelsen.

Nu har startskuddet lydt, og din opgave er nu at arbejde for dine valgløfter og mærkesager de kommende fire år. Fire år, hvor du er med til at sætte standarden for tilbuddene i din kommune. Fire år, hvor hver eneste beslutning får konsekvenser for borgerne og kommunens ansatte.

Det er et kæmpeansvar du har påtaget dig. Og det skal du have tak for.

Heldigvis har du dygtige medarbejdere til at hjælpe dig - blandt andet syge- og sundhedsplejersker, der om nogen ved, hvad det kræver at tage faglige beslutninger. Uanset om det er din datter og dit nyfødte barnebarn, der skal hjælpes i gang med at amme, eller din gamle far, der nærmer sig døden, og som skal værdigt herfra med så få smerter som muligt.

Vores kollegaer skal nok tage ansvaret for den del af borgernes velfærd. Din opgave er og bliver at skabe det rum, der er nødvendigt for, at de ansatte kan yde deres bedste. Vi ved fra hverdagen på arbejdspladserne og fra forskningsresultater, at dine ansatte præsterer bedst under forhold, der støtter deres faglige viden og giver dem et godt arbejdsmiljø. Ved at skabe de rigtige forhold, kan du både optimere kvaliteten, skabe faglig stolthed og sikre din kommune et positivt ry.

Når du glad går hjem fra byrådsmøderne og føler dig tilfreds, fordi du har leveret et godt stykke arbejde, har du lyst til at tage næste omgang og levere 'varen'. Sådan har kommunens ansatte det også.Sagt lige ud af posen: Det er syge-og sundhedsplejersker, der står med borgerne i hånden, når de er svagest. Dine visioner om velfærd er ligegyldige, hvis du ikke har os. Du skal huske, at det er os, der skal indfri dine valgløfter. Lyt til de ansatte og lad dem bruge deres faglighed - for vi ved faktisk, hvad der virker.

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig de næste fire år til gavn for borgerne.

Sundhed. Vi indfrier gerne dine valgløfter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce