Sundhed. Stor ros til rygcentret


Sundhed. Stor ros til rygcentret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Det korrekte navn er Rygmedicinsk Ambulatorium Middelfart Sygehus, men i daglig tale kaldet Rygcentret i Middelfart.

Man hører og læser jævnligt kritik og dårlige oplevelser omkring sygehusbesøg/indlæggelser på landets sygehuse. Jeg har da også selv haft blandede oplevelser på de fynske sygehuse.

Derfor synes jeg, det er vigtigt at fortælle, når man har en aha-oplevelse på et af sygehusene. En oplevelse som, efter min mening, er ud over det sædvanlige.

Hele atmosfæren fra modtagelsen til afskeden med afdelingen var fyldt med forståelse, varme, venlighed og smil. Man havde virkelig indtrykket af, at patienten var i centrum. Det var et førstegangsbesøg, som normalt består af registrering, udspørgning og grundig undersøgelse, men man fandt pludselig en afbudstid i MR-scanneren et par timer senere, så jeg kunne spare en ekstratur fra Midtfyn til Middelfart.

Også i scannerteamet var der en utrolig venlighed og god patientforberedelse, som jeg ikke har set andre tilsvarende steder. I ventetiden omkring middag mellem undersøgelsen og MR-scanningen blev vi (min kone og jeg) tilbudt at spise i deres kantine, og det gjorde vi så, selvfølgelig mod en rimelig betaling.

Scanningsresultatet kunne måske være lidt dårligt/bekymrende for mig, og derfor var jeg særlig glad ved, at resultatet af scanningen allerede blev ringet til mig næste formiddag. Stor ros til afdelingen og særlig ros til kiropraktor Søren O'Neill.

Skal jeg endeligt dryppe lidt malurt i bægeret, skal det være, at selve rygcentret kan være lidt problematisk at finde for førstegangsbesøgende. Man nærmer sig Middelfart Sygehus og kigger efter et skilt, hvorpå der står Rygcenter.

Vi fandt mange skilte med andre navne, men ingen med det navn. Først da vi så søgte ind i receptionen, fandt vi et skilt, der viste til Rygcentret. Jeg mener, at Rygcentret er en så betydelig del af Middelfart Sygehus, at der derfor på bedre måde skal henvises til denne afdeling udefra.

 

Sundhed. Stor ros til rygcentret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce