Sundhed. Masser af roser til OUH


Sundhed. Masser af roser til OUH

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Jeg vil hermed sende mange rosende ord om vort pragtfulde sygehus OUH.

Jeg blev ramt af leukæmi 7. juni 2013, men af de dygtige læger på afdelingen erklæret rask både af leukæmien og efterfølgende sygdomme, der følger med en sådan sygdom.

Vi har i den forbindelse været i kontakt med mange dejlige afdelinger, og alle afdelinger og alt personale på dem alle er meget, meget hjælpsomme, venlige, smilende og vil kun gøre det allerbedste for vi patienter.

Nu senest har jeg også måtte lægge et lille besøg på afdeling P, hvor jeg så ikke skal komme mere, som jeg har det nu, og tirsdag i denne uge har jeg været på øjenafdelingen, da man ved et tidligere eftersyn havde fundet en lille sort plet på mit højre øje. Det var dog ikke noget, der betød noget, sagde lægen, men han ville alligevel gerne se mig igen om et halvt år.

Jeg har stadig min gang på dette skønne sted, og det gør mig intet, hvad jeg skal derude, da jeg ved, jeg er i gode hænder i alle afdelinger. Ligeledes har jeg fået bortopereret noget godartet kræft oppe i hårbunden, hvor lægen har fjernet en cm i dybden og en cm i bredden uden nogen smerte. Derefter satte han en lap hud fra mit lår på det åbne sår. Fantastisk dygtigt gjort - og utroligt, at man kan uden at berøre de ædlere dele på dette sted.

Jeg vil hermed sende mine varmeste tanker til alle disse dejlige afdelinger - også til diverse X-afdelinger, som har helbredt min leukæmi. Tusind, tusind tak til jer alle.

 

 

Sundhed. Masser af roser til OUH

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce