Storebælt: S glæder sig over lavere brotakster


Storebælt: S glæder sig over lavere brotakster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Mai Mercado har skruet op for antallet af perfide angreb efter hun er blevet minister. Også her i avisen, hvor hun bruger sin ministertid på at kritisere Socialdemokratiet.

Det er ærgerligt. For vi har over de seneste år opbygget et godt samarbejde blandt de fynske MF'ere. Ikke mindst hvad angår kampen for et tredje spor på den fynske motorvej og for nedsættelse af broafgiften på Storebælt.

Resultaterne af samarbejdet begynder at kunne ses. Såvel motorvej som broafgift er de seneste år gået fra at være fynske sager til at være landspolitiske sager. Og den politiske vejvilje overfor projekterne er til stede i alle de store politiske partier.

Når Mercado i avisen påstår, at Socialdemokratiet er imod nedsættelse af taksten på Storebælt, er det direkte usandt. Som fynske MF'ere vil vi til alle tider tage kampen for lavere takster. Ligesom vores finansordfører også meget klart har udtrykt ønske om lavere priser.

Men vi har endnu ikke set finansieringen af forslaget. Og den del af festen er vel helt fair også lige at tage med inden vi begynder at juble. Mercado er heller ikke selv i stand til at redegøre for finansieringen. Men henviser blot til at denne kommer senere. Dermed bliver det konservative angreb dybt utroværdigt.

I stedet for at gå til angreb på fynske socialdemokrater, håber vi at Mercado vil komme tilbage på sporet og samarbejde om fynske løsninger. Det er det, Fyn har brug for. Ikke mudderkasteri og løgnagtige angreb fra hendes ministerium på Slotsholmen.

Storebælt: S glæder sig over lavere brotakster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce