Sport. Fri os for eksperter


Sport. Fri os for eksperter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Mogens Thrane, Gl. Byvej 32, Årslev
Billede
Læserbrev. 

Jeg er endnu engang virkelig imponeret over TV2's håndboldkommentatorer ("eksperter") Thomas Kristensen og Bent Nyegaard.

Begge havde før kampen Danmark som vinder af kvartfinalen mod Sverige - og Thomas Kristensen ramte plet: 26-23 - men desværre var det Sverige, der vandt med de cifre.

I gruppekampen mod Montenegro havde Thomas Kristensen også en "god mavefornemmelse" før kampen, men efter 10 minutter førte Montenegro 9-2, og Danmark kom aldrig ind i kampen.

Hvorfor kan vi dog ikke blive fri for disse eksperters vurderinger og bedømmelser?

De siger jo ikke andet, end hvad vi selv kan se. De burde i stedet ansættes på en kanal for blinde eller svagtseende eller på en radiokanal.

Og så lad os også blive fri for hver gang at skulle se deres kontrafej i stedet for at vise os spillerpræsentationen, som de også absolut skal tale ind over.

TV 2 har jo apps til alt om håndbold.

Kunne de eller andre ikke udvikle en app, som kunne lukke for kommentatorerne, så vi kunne nøjes med at opleve stemningen i hallerne.

Vi kan godt selv bedømme kampene og spillernes præstationer - og mindst lige så godt som disse eksperter, som gang på gang tager fejl.

Husk blot det seneste EM i håndbold for kvinder. Der havde ovennævnte kommentatorer allerede sendt Danmark i finalen allerede, da gruppekampene var slut, og de vidste nøjagtig, hvem Danmark her skulle møde.

Danmark kom som bekendt ikke videre.

 

 

 

 

 

Sport. Fri os for eksperter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce