Snørebånd på limpinden


Snørebånd på limpinden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: "I denne søde juletid, sandt man må sig fryde".

Men det er så let at gå i fælden, hvis man enten overser, ikke læser eller forstår, at der også kan være nogle betingelser. Det gælder både på p-pladser med restriktioner - men også ved køb af gaver på nettet. Selvfølgelig sker det ikke for mig, men der skal nu nok være nogle derude, der "hopper på limpinden," tænker man.

Errare humanum est...(det er menneskeligt at fejle - ofte fortsat med sed perseverare turpe - men det er forkasteligt at gentage den), hedder det så smukt. De vise ord må vi desværre nok æde i os. Nedturen begyndte allerede i sommer, hvor en netbutik, Normalli, fristede med en super-limstift, der "kunne alt." Annoncen på nettet var så overbevisende, at jeg bestilte et stk. til formedels 19 kroner og betalte det dobbelte for forsendelsen: Hvad gør man ikke, når man er blevet optændt af en frisk reklame?

Limpinden arriverede, og jeg afregnede straks via min netkonto. Ubeskrivelig lykke, lige indtil en god bekendt sagde: Den lim kan du slet ikke bruge. Nogle uger senere blev der så trukket 89 kroner på min konto. Det var netfirmaet, som - uden at spørge om lov - bare havde trukket "kontingent" for medlemskab af deres fordelsklub. Firmaet benyttede det samme kortnummer, jeg tidligere havde opgivet for at kunne betale varen.

- Det står i handelsbetingelserne nederst på siden, at man - samtidig med, at man køber, tegner sig for medlemskab af klubben. (Det koster 89 kr. pr. måned), forklarede en af bagmændene i telefonen.

Og så - pludselig lige op imod jul - gik min hustru i fælden, da hun købte nogle fleksible snørebånd i en anden net-butik: Pluus. Men Pluus viste sig at være det samme som Normalli. Det havde blot taget navneforandring efter massive klager.

Nu går jeg så (for anden gang) til Forbrugerombudsmanden med krav om lukning af firmaet. Vores pengeinstitut får sendt en indsigelse. Banken hæfter nemlig for uautoriserede betalingstransaktioner på kundernes dankort (Betalingstjenestelovens § 57 og § 61).

Alt imens kan Pluus ustraffet fortsætte med at "stjæle" kundernes (og bankernes) penge.

Snørebånd på limpinden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce