Skat. Stop al snak om skattelettelser


Skat. Stop al snak om skattelettelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Lars Johannes Kristensen, Højgårdsvej 7, Vester Skerninge - folketingskandidat Storkreds Fyn, Alternativet
Billede
Læserbrev. 

Hvorfor er det altid skat og skattelettelser, det handler om`Det er vel et spørgsmål om, hvad vi vil med vort samfund og vort velfærd.

Lad os få en snak om, hvad vi gerne vil have af samfund og velfærd.

Når vi så har fået en konstruktiv og samfundsværdig snak, om hvilken slags samfund og velfærd vi vil have, så kommer det selvfølgelig til at koste noget, og så er det blot at acceptere, hvad det vil koste - dog med en forståelse for at der er en grænse.

Det kan ikke være meningen at fokusere på pengene, når vi levet i et samfund, som vi gerne vil have udviklet til det, vi gerne vil være fælles om at leve i.

Kan vi blive enige om at udvikle vort fælles samfund i en retning, som vi kan være bekendt at give videre til dem, der kommer efter os, for det er ikke kun vigtigt for de ældre og de gamle at have en god alderdom, det er også vigtigt, at børn og unge vil kunne opleve et samfund, der er venlig både over for børn og unge.

Så er der alle de andre, der er midt imellem. Dem skal vort samfund også være til gavn for, og det er jo faktisk dem, der sidder med de menneskelige og økonomiske resurser. Det er så også dem, der bliver nødsaget til at finde ud af, hvad det er for et samfund, de vil være med til at udvikle, til gavn for alt og alle.

Vil vi sammen udvikle vort samfund, kan det ikke gøres ved at fokusere på skat og skattelettelser. Det kan kun gøres ved at fokusere på, hvad for en slags samfund vi vil udvikle, og først derefter skal vi se på, hvad det samfund, vi gerne i fællesskab vil være med til at udvikle, koster.

Herefter kan vi have en åben dialog om, hvilken form for skattesystem vi i fællesskab skal udforme, således at vi får en fornuftigt økonomisk funderet samfund, således at vi fremadrettet undgår at skulle snakke om skat og skattelettelser år efter år.

Skat. Stop al snak om skattelettelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce