Skat. Meningsløst med kommission


Skat. Meningsløst med kommission

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Folketinget vedtager at nedsætte en skattekommission efter 11 års kaos i Skat.

Tilbage i 2006 fik daværende skatteminister Kristian Jensen flertal for sin ideologi om, at tillid er bedre end kontrol. Denne nedprioritering af kontrol har tilgodeset dem, som med vilje snyder i skat.

Og det har ikke manglet på advarsler fra dem, som har forstand på, hvad der foregår i Skat. Fyring af 4000-5000 medarbejdere i perioden under skiftende skatteministre og regeringer, et digitalt inddrivningssystem, som efter seks års indkøring ikke fungerer, har lammet skat.

Hvorfor skal der nu nedsættes en skattekommission? Det er åbenlyst for de fleste, hvad problemet er, og jeg må formode at skiftende ministre har været vidende om, at de tilbageværende medarbejdere i Skat ikke har været i stand til at løfte opgaven.

Ni ministre har deltaget i denne nedprioritering. Hvilke konsekvenser skal en undersøgelse have for disse personer og periodens regeringsledere? Skal de, som er i Folketinget, smides ud af tinget? Skal de have frataget deres pension? Skal de stilles personlig økonomisk ansvarlig?

Nej, intet sker disse personer, og det er derfor meningsløst med en skattekommission, som koster en formue, og formentlig først er færdig efter fire-fem års arbejde. Inden den tid skulle der gerne være taget hånd om skatteinddrivelser og Skat i det hele taget, så de, der kan, betaler deres skat, og snyderne bliver afsløret. 

 

 

Skat. Meningsløst med kommission

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce