Skat. God løsning for Fyn


Skat. God løsning for Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Det er ingen nyhed, at tilliden hos Skat har været hårdt ramt det senere stykke tid. Helt basalt har Skat ikke levet op til sit ansvar, og det har været uklart, hvem der har ansvaret for hvilke opgaver. Det er vigtigt, at skatteborgerne har tillid til vores skattevæsen. Vi betaler trods alt en god del af vores løn til Skat.

Regeringen har derfor fremlagt et nyt system, så vi kan få oprettet tilliden - og sikret, at ansvaret bliver fordelt udover flere styrelser end én enkelt. Derfor har regeringen besluttet, at Skat ikke længere skal eksistere og i stedet iværksat planen "Fra et til syv". Det betyder, at i stedet for at have en centralstyrelse - det nuværende Skat - bliver ansvaret delt ud på flere styrelser. En af de i alt syv styrelser vil blive placeret i Middelfart. En nyhed jeg er meget begejstret for.

Fyn får altså en af de syv nye skattestyrelser, mens Odense og Svendborg bevarer deres skattecenter. De syv nye styrelser tager over 1. juli 2018. Der er afsat syv milliarder kroner til at få vores skattesystem tilbage på rette køl. Det bliver selvsagt en længere proces at få styrelserne implementeret, men det bliver en klar gevinst for vores skatteborgere, at de nu har udsigt til at få tilliden overfor Skat tilbage på rette køl. 

 

 

Skat. God løsning for Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce