Sats på folkeskolen


Sats på folkeskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Tonny Vest, Kongensgade 71, Odense C - spidskandidat, Liberal Alliance Odense
Billede
Læserbrev. 

Efter snart fire år med rødt flertal og dårlig prioritering af kerneydelsen på børn- og ungeområdet, er det tid for en ny politisk ledelse.

Vi vil tilføre folkeskolerne i Odense 100 millioner kroner yderligere årligt med fokus på ekstra lærerkræfter og nye opdaterede undervisningsmaterialer. Vi vil ydermere styrke indsatsen yderligere på førskoleområdet med 25 millioner med fokus på skoleparathed. Dygtige børn er fremtidens kilde til vækst og velfærd.

Tilsvarende foreslår vi besparelser på kultur med 50 millioner og administration på henholdsvis 75 millioner. Vi behøver ikke skatteforhøjelser.

Der skal skrues ned for prestigebyggerier og fokuseres på drift. Letbanens etape 2 skal stoppes, og vi vil binde Odenses infrastruktur sammen med mere moderne og økonomiske løsninger, som også tilgodeser vore medborgere i udkantsområderne af Odense.

Vi vil rive gamle skoler ned i forstæderne og tænke nye løsninger, der er langt billigere i drift og vedligeholdelse, og tænke moderne faciliteter, som dækker flere formål. Skoler, daginstitutioner, idrætshaller, fælleslokaler, lokale scener til kreativ udfoldelse og ældrevenlige boliger.

Inspirerende faciliteter til at understøtte de fællesskaber, som giver os alle næring.

 

 

 

 

Sats på folkeskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce