Ros til Odenses Ældremad


Ros til Odenses Ældremad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Netop hjemkommet fra møde med de øvrige regionsældreråd og Danske Ældreråd, hvor det kom frem, at man på landsplan anser Odense som foregangskommune, når det gælder udvikling af god og lødig ældremad.

Det skyldes følgende årsager:

Maden bringes nu ud tre gange ugentligt, oftere end de fleste af os normalt besøger slagteren

Maden fremstilles dagligt helt fra bunden af gode ofte lokale og økologiske råvarer.

Maden er ernæringsrigtig og opvarmes nænsomt med metoder, der beskytter og bevarer farver, duft og vitaminer.

Der er ansat seks diætister til at tage sig af borgere med specielle behov og ønsker, f.eks. småtspisende ældre.

Måltidsakademiet uddanner personalet, der lærer, hvordan maden serveres mest indbydende, og hvordan man på en god måde kan tage hensyn til den enkeltes spisevaner.

Ingen er i tvivl om, at der er livskvalitet forbundet med god mad indtaget i hyggeligt selskab, og det er lige netop det forhold, Byens Køkken har i fokus, når der udvikles på ældremaden.

Ingen siger, at vi er helt i mål, men at vi er nået så langt på så kort tid er også en cadeau til Ældrerådet, der med sin kritiske, men konstruktive holdning har været en del af udviklingen på området. Bliver vi budt i dag, og det sker, spiser vi med fornøjelse maden, og vi anbefaler den også gerne.

Ros til Odenses Ældremad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce