Repræsentantskab. Stem uden om kendisserne


Repræsentantskab. Stem uden om kendisserne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jan Steffensen, Klosterbakken 20F, Odense C
Billede
Læserbrev. 

Så er der valg igen. Det er ikke til kommunen eller til Folketinget, men i Region Syddanmark har ca. 50.000 medlemmer af Norliv, Nordea Liv og Pensions medlemsforening, stemmeret og kan stemme på de opstillede kandidater til ni pladser i Norlivs repræsentantskab. Valget starter 27. februar, og alle medlemmerne får besked via e-boks.

Norliv har en formue på godt otte milliarder kroner, så det er ikke ligegyldigt, hvem der sidder i repræsentantskabet.

Hvis din arbejdsplads har en pensions firmaordning med Nordea Liv og Pension, så har du og alle dine kolleger stemmeret. Jeg kan ikke få at vide, hvem der har en sådan ordning, men du ved det. Så hvis vi skal flytte noget, så er det helt op til dig at bringe budskabet videre, ellers bliver det bare kendisserne, der igen sidder på posterne.

Valg er altid spændende, og ingen kan være sikker på valg. Jeg synes, det har været to spændende år, som man stort set kan følge på min Facebook-side, hvor jeg løbende har forsøgt at orientere interesserede i, hvad der er sket i de to år.

Jeg hører jo stadigt fra personer, der er frustrerede over overgangen fra Tryg til Nordea Liv og Pension. Beklager, men det kan jeg ikke bruge til noget. Vi er kommet videre og skal nu have mest muligt ud af de penge, vi har fået stillet til rådighed, ikke mindst sikre en ordentlig bonus til medlemmerne.

Lad os vælge nogle andre end dem, der plejer at lade sig vælge til sådanne store fonde. Mange af kandidaterne sidder allerede i andre bestyrelser og kan med valget til Norliv tilføje endnu en bestyrelsespost. På denne måde, hvor stort set ingen af kandidaterne kender nogen af de stemmeberettigede, bliver det meget nemt kendissernes valg.

Jeg har været medlem af repræsentantskabet i to år, hvor vi har lagt grunden, fået vedtaget vedtægter, en bonusordning, de almennyttige aktiviteter mm. Den vigtigste beslutning er dog investeringen i Nordea Liv og Pension, hvor vi nu får et kundeejet pensionsselskab. Det betyder, at vi fremover kan få mere ind på pensionsordningerne ved at nedsætte omkostningerne i selskabet, i stedet for at udbetale pengene.Det håber jeg selvfølgelig, at rigtig mange vil bakke op om ved at sætte deres kryds ved mig.

Alle medlemmer i Region Syddanmark kan stemme frem til 12. marts 2018.

Repræsentantskab. Stem uden om kendisserne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce