Reklame. Nej tak til 50 meter pylon


Reklame. Nej tak til 50 meter pylon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Odense Byråd har 7. juni godkendt, at forslag til lokalplan nr. 5-768  sendes til offentlig høring.

Lokalplanforslaget omfatter et erhvervsareal på ca. 400.000 m2 beliggende ved afkørsel 50. Lokalplanforslaget giver bl.a. mulighed for opførelse af en 50 m høj pylon med lysende reklamer hele vej op. Pylonen skal placeres tæt på motorvejen. Pylonen ønskes opført af en grundejer i lokalplanområdet.

Lyset fra reklamepylonen vil om aftenen kunne ses i en afstand på op til 2,5 km. Fra boligområderne Lindvedparken og Torpegården vil pylonen kunne ses, men kaster ikke lys ind i boligerne.

Til lokalplanforslaget er udarbejdet en miljørapport.  Heraf fremgår, at By- og Kulturforvaltningen har gennemgået lokalplanforslaget for forhold, der kan have en væsentlig negativ påvirkning af miljøet. Forvaltningen vurderede, at muligheden for opførelse af en 50 m høj pylon med lys kunne have en væsentlig visuel påvirkning af sine omgivelser, hvorfor der er lavet visualiseringer af pylonen og omgivelserne fra 9 steder.  Herudfra og samlet set vurderer By- og Kulturforvaltningen at pylonen og lyset herfra ikke vil have en væsentlig negativ påvirkning af miljøet.

Jeg tør slet ikke tænke på, hvilken påvirkning pylonen vil have på den i forvejen meget tætte trafik på motorvej E 20.

Som beboer i Torpegården vil jeg ikke acceptere en påvirkning af miljøet - hverken væsentlig eller ikke væsentlig. Den pylon skal ikke have lov til at blive opført. Nu må det være nok.

Boligområdet Torpegården er i forvejen belastet nordfra af støj fra motorvejen. En støjplage, der vurderes at påvirke vores helbred negativt. I forlængelse af lukning af den gamle motorvejsafkørsel 50, kommer nu også Energivejs forlængelse syd for vores område. Det betyder tung trafik syd og vest for vores bebyggelse hen mod afkørsel 51.

Lokalplan 5-768 er nu i høring i perioden 12. juni - 8. august 2017. På Odense Kommunes hjemmeside - Høringer i Odense Kommune - kan indsigelser m.v. indskrives.

Er du ligesom jeg modstander af en 50 m høj pylon med lysreklamer, så kom med det ændringsforslag, at mulighed for opførelse af  pylon helt fjernes fra den endelige lokalplan.

 

Reklame. Nej tak til 50 meter pylon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce