Af: Susanne Hagelberg, Tranevej 13, 2.th., Odense C - spidskandidat til regionsrådet, Folkeflokken

Inge Lise Frederiksen har i læserbrev i Fyens Stiftstidende 5. august tilkendegivet, at hetzen mod tidligere regionsrådsformand Carl Holst skal ophøre. Det er regionsrådsmedlem Holger Gorm Petersen, Nye Borgerlige, helt enig med hende i, men det er jeg langtfra.

Fru Frederiksen begrundelse er, at hun er imod, der skal anvendes flere skattekroner i sagen, og at hun mener, at Carl Holst og hans familie allerede har fået rigelig straf.

Til det vil jeg sige, at man som politiker befinder sig i en udsat position, og det skal man selvfølgelig gøre op med både sig selv og ikke mindst familien, om man er villig til at acceptere, inden man overhovedet overvejer seriøst at gå ind i politik.

Som den garvede politiker, Carl Holst imidlertid er, har han udmærket kendt til den mediestorm, han udsatte både sig selv og dermed også familien for, da han qua sin position som regionsrådsformand udnyttede systemet for egen vindings skyld.

Carl Holsts magtmisbrug mener jeg imidlertid ikke, demokratiet kan være tjent med. Jeg er derfor særdeles tilfreds med, at Ankestyrelsen har godkendt, at det politiske flertal i regionen kan bruge penge på at få eksterne advokater til at undersøge, om der er grundlag for at føre erstatningssag mod den tidligere regionsformand.

Efter min vurdering skal Carl Holst-sagen nemlig følges helt til dørs.