Post: Postnord er død


Post: Postnord er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

20. marts 2017 sendte jeg en bog som brev til København. Bogen var pakket ind i bølgepap og brunt papir, forsvarligt tapet, vejede 526 gram, tydeligt adresseret med såvel modtager som afsenderadresser. Porto 50 kroner.

24. september konstaterer jeg, at bogen aldrig er leveret til modtageren. Efter fem henvendelser til Postnord via mail er der endnu ikke modtaget svar. Økonomisk tab for bog og porto beløber sig til 200 kroner. Det er totalt uacceptabelt, at et monopolfirma kan slippe fra en sådan forretningsgang.

24. november 2017 blev der indleveret et brev fra Holbæk til ovenstående adresse. Brevet blev sendt som quickbrev formedelst 27 kroner, fordi det skulle hurtigt frem. Det blev stemplet 27. november. Og modtaget på adressen den 4. december. Ekspeditionstid for et quickbrev 11 dage.

Det kan godt være, at Postnord har ondt i økonomien. Så bør de kaste håndklædet i ringen og lade andre komme til.

Jeg er sandsynligvis ikke den eneste, der ikke vil betale for en vare, der ikke modtages. Ovennævnte form for forretningsførelse er totalt uacceptabelt. Endnu værre bliver det, når man overhovedet ikke kan komme i kontakt med de ansvarlige.

Fem ubesvarede mails er det overfyldte bæger.

Post: Postnord er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce