Post. Fungerer Postnord?


Post. Fungerer Postnord?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Lad det være sagt med det samme: Jeg har altid kun mødt venlige folk hos vores postvæsen, men jeg spekulerer alligevel ofte på, hvordan det fungerer - for jeg tør snart ikke sende breve mere - og hvad gør man så? Hvem skal man bruge i stedet for?

Tidligere i år sendte jeg med ekspresporto på 27 kroner et brev til en rund fødselsdag i Nordjylland - og 10 dage før - det kom frem efter ca. tre uger - 12 dage efter fødselsdagen.

For 14 dage siden sendte jeg et meget lille hæfte til et familiemedlem i Nordsjælland - med 32 kroner i porto - det er aldrig nået frem.

For tre uger siden skulle jeg have haft et vigtigt brev fra en offentlig sundhedsmyndighed i Odense - det er aldrig nået frem - med problemer til følge, noget lignende er sket flere gange for mig, og overalt hører man den samme klagesang.

I ca. 35 år fik jeg hver eller hver anden måned en anden mands brev i min postkasse, og kørte så på posthus med det ca. 300 gange i alt - jeg betalte selv transporten og gjorde hver gang forgæves opmærksom på problemet - til gengæld har jeg to gange fået en dummebøde à ca. 40 kr. for 25 øre for lidt i porto - jeg betalte straks. Ret bør jo være ret - men i begge retninger.

Hvis der var lighed for loven, burde postvæsnet pr. konduite betale mig en erstatning på et pænt femcifret beløb for min hjælp, kørepenge og mit tab, vel mindst 10.000 kr. Men hvis man henvender sig på tlf., lyder det blot "beklager, beklager, beklager", og jeg kan ikke finde nogen adresse til chefen i firmaet, hjemmesiden er lukket. Ansvar?

Til gengæld har Postnord tid og råd til at finansiere cykelløb - de har jo også lige fået et milliardbeløb af staten. Har man overvejet at sende cykelrytterne ud med de breve, der ikke afleveres? For det postcykelcirkus kan da umuligt have nogen reklameværdi.

Vi er til grin for egne vore penge. Og staten stiller åbenbart ingen betingelser.

Post. Fungerer Postnord?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce