Politik: Urimelig kritik af Milkær


Politik: Urimelig kritik af Milkær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Tim Vermund, Hejrevej 22, Odense C - byrådsmedlem, Socialdemokratiet, politisk ordfører
Billede
Læserbrev. 

Christoffer Lilleholt skriver 7. juni til Sonja Milkær, at hun skriver usandheder om Venstre, og at han er uforstående overfor, at hun ikke mener, at Venstre er til at stole på.

Jeg har for det første svært ved at læse i Lilleholts indlæg, hvad det er, at Sonja Milkær præcist skulle have talt usandt om? For det andet er det efterhånden en fast tradition i odenseansk politik, hvis man har bare en anelse historisk indsigt, at Venstre med Jane Jegind i spidsen springer fra forlig og bryder ud af aftaler.

Op til valget i 2009 var det Vandkulturhuset. Venstre var med i aftalen, men ombestemte sig. De øvrige partier fulgte trop, og projektet blev desværre ikke til noget.

Så var det Odeon, eller musik- og teaterhuset, som det blev kaldt dengang.

I 2013 var det lukningen af Thomas B. Thriges Gade, og senest var det midler til letbanens anden etape, som Jegind var usikker på. I alle tilfælde var Venstre med i en aftale, men ombestemte sig.

Så jeg mener ikke, at man kan fortænke Sonja Milkær i at mene, at Venstre i Odense flakker rundt i et forsøg på at ramme populistiske folkestemninger.

Dernæst mener Christoffer Lilleholt, at man på baggrund af Venstres budgetforslag fra 2016 har et troværdigt alternativ til velfærdsprocenten og den førte politik. Problemet er, at går man bare lidt i dybten med, hvor Venstre vil finde de penge, som de mener, at man så let kan omprioritere, holder regningen ikke, og flere af forslagene er uladsiggørlige, hvis man ellers mener, at Odense Kommune skal overholde loven eller indgåede aftaler med private investorer. Hvilket jeg formoder, at Lilleholt mener, at vi skal?

Politik: Urimelig kritik af Milkær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce