Politik. Udskriv dog valg nu


Politik. Udskriv dog valg nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Parodien på en regering nåede da hidtil uanede højder, da statsminister Lars Løkke først på ugen tonede frem på tv og med et svedent grin bekendtgjorde: "At selvfølgelig stemmer regeringen da for det finanslovs forslag, den selv har fremsat."

Altså mage til forestilling skal der ledes længe efter, men det var desværre forventet med et parti som LA i regering. LA har vist igen igen at være et parti, der buldrer og brager som de tomme tønder, de er, totalt holdningsløse, solgte deres troværdighed for taburetter og smider om sig med trusler, som de ikke tør føre ud alligevel.

Så lad os få et valg, så både LA og det andet fantastparti, Alternativet, eller diller partiet, som det er døbt i folkemunde, kan komme lige så hurtigt ud, som de desværre kom ind. 

Hvad kan det nuværende folketing egentlig byde på af kompentencer? Ifølge Danmarks Statistik og hvad der er alment kendt, vil der af de 179 medlemmer ikke engang være så mange med direkte erhvervserfaring, at der kunne dannes en regering. Bortset fra ganske få er alle teoretikere, hvis praktiske erfaring består i at have haft praktikjob på partikontoret eller have været medhjælper en sæson i en børnehave eller lignende, og det er stort set ens for både rød og blå blok.

 

Hvad er så tilbage ? Mette Frederiksen, hun har ganske vist heller ingen erfaring fra det virkelige liv, men hun virker i mine øjne troværdig og er mere " rigtig " socialdemokrat end Helle var det. Kunne man forestille sig Socialdemokratiet i alliance med Dansk Folkeparti ? Det ville være helt nyt, men det er vist også stærkt tiltrængt, der er ved at være for mange selvfede og ligegyldige politikere på Christiansborg, der kun dyrker egne part interesser og ikke hvad der er godt for Danmark.

 

 

 

 

 

 

 

Politik. Udskriv dog valg nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce