Politik. Tak for ordene, Uffe Clausen


Politik. Tak for ordene, Uffe Clausen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

I et debatindlæg 12. juni beskriver Uffe Clausen et debat/valgmøde, vi holdt i Bolbro Brugerhus, og dette indlæg kræver lige et modsvar.

Kære Uffe Clausen, som tidligere medlem af fem-seks politiske partier har du selvfølgelig en større politisk indsigt, som vi i Lokallisten Nyt Odense ikke besidder. Faktisk må vi sige, at vi med din politiske vandring gennem alle disse partier, må indrømme, vi når dig ikke til sokkeholderne, da vi i Lokallisten Nyt Odense kun har været medlem af et enkelt parti, inden starten af Nyt Odense, og for nogles vedkommende slet ikke været medlem af noget parti"

Uffe Clausen skriver først, at Odense Letbane-løbet er kørt - ja for så vidt i første omgang, hvilket vi må give ham ret i.

Dernæst skriver UC, at han mødte op til et Nyt Odense-møder i forventning om at høre mere om Nyt Odenses politiske program. Uffe Clausen, vi i Nyt Odense har så valgt at tage den tilgang til oplysning om vores politik ved at holde seks møder med forskellige politiske temaer, hvoraf du kun har deltaget i et af disse. Men så drager du hurtigt den konklusion, at vi i Nyt Odense ikke har nogen politik. Dette er jo ganske forkert refereret, men o.k., nogle er hurtigere til at dømme, men har så ikke baggrunden i orden.

Dernæst skriver du, at det er Nyt Odenses skyld, at produktionen af ældremaden føres tilbage til plejehjemmene. Det er jo ganske ukorrekt at skrive sådan. I et debatindlæg i FS  har vi gjort opmærksom på vor holdning gennem de seneste to år, nemlig at vi hele tiden har ment, at produktionen af maden skulle tilbage på  plejehjemmene. Vi har aldrig påstået, at det var Nyt Odense, der sørgede for, at tilberedningen af maden blev ført tilbage. Endnu en eklatant fejl i dit indlæg, Uffe Clausen.

Så henviser UC til et indlæg af formanden for NYT Odense, Gert Broxgaard, der peger på sig selv som borgmester. Ja, men GB har jo hele tiden sagt og skrevet, at alle, der stiller op til et byrådsvalg, er potentielle borgmesterkandidater, og ikke at GB skal være borgmester. Men Nyt Odense er imod at det bliver et "præsidentvalg" ved det kommende KV17.

Så, Uffe Clausen, hold dig nu til at blive opstillet til ældrerådet i Odense, som du jo kandiderer til, så klarer vi andre Nyt Odense.

 

 

 

 

Politik. Tak for ordene, Uffe Clausen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce