Politik. Regeringen glemmer fremtiden


Politik. Regeringen glemmer fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Hvis Danmark fortsat skal være et af verdens mest rige, lige, frie og harmoniske samfund, så har vi brug for at løse de udfordringer, vores land står over for. Vi har brug for prioriteringer af de største udfordringer. Vi har brug en ansvarlig regering. 

Men finansloven for 2018 løser ingen af de udfordringer vi står over for. Manglen på faglært arbejdskraft, opkvalificering af ufaglærte og investeringer i at sikre, at unge mennesker ikke dropper ud af uddannelsessystemet, burde blive besvaret i finansloven for næste år. Det sker ikke. Regeringen glemmer virkeligheden og satser på ideologiske paroler. 

12.000 lærlinge landet over mangler lige nu en lærerplads. I 2025 mangler Danmark 72.000 faglærte. Det er altså ikke tal man spøger med - for hvem skal så bygge vores hus eller reparere vores bil?

Regeringen har så travlt med at gennemfører en skattereform for de rigeste i Danmark - men de glemmer at kigge på de udfordringer, som helt almindelige danskere står med. 

Vi har desværre en regering, som skævvrider Danmark. De vil hellere sikre skattelettelser til landets en procent rigeste - som faktisk ikke vil have dem - end at tage ansvar for, at Danmark ikke knækker over og tage ansvar for fremtidens generationer. 

Kære regering. Tag ansvar for hele Danmark - unge som gamle eller gå af. Stop skævvridningen af Danmark.

 

 

 

Politik. Regeringen glemmer fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce