Politik. Nyt Odense vil bryde den larmende tavshed


Politik. Nyt Odense vil bryde den larmende tavshed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Larmende tavshed. Sådan skriver Ruth Rask fra Odense NV i et læserbrev onsdag 17. maj. Hun skriver, at hun er en ældre kvinde, der bor i eget hus, og at hun hidtil har kunnet klare sig selv for sin folkepension - og ikke mindst på grund af den hjælp, hun fik til haven af Pensionistservice.Det er så en mulighed, der ikke længere er til rådighed for Odenses pensionister fra den 10. maj til trods for, at hun den 6. marts havde modtaget et brev fra pensionistservice, at ordningen ville ophøre med udgangen af juni.

Borgmesteren lovede ved sin tiltrædelse bedre velfærd til de ældre, hvilket han understregede ved blandt andet at lade skatten stige (velfærdsprocenten). Men hvad er der sket? Intet, absolut intet. Selv ved en henvendelse til kommunen kommer der ingen tilbagemelding - kun larmende tavshed.

I Lokallisten "Nyt Odense" står vi totalt uforstående over for den måde at agere på. Når en borger henvender sig til kommunen med et problem eller en bekymring, skal man da omgående tage hånd om bekymringen/problemet.Når Lokallisten Nyt Odense sidder i byrådet efter valget 21. november, vil der blive taget hånd om de henvendelser, der kommer fra borgerne - det er en af de grundlæggende bestanddele i lokallisten Nyt Odenses politik. Vi skal også understrege, at det ikke kun gælder på ældreområdet, men på alle områder, hvor kommunen modtager henvendelser fra borgerne.

Så kære borgere, ønsker I forandringer, ja - så skal I finde nogle nye personer at stemme på - for som vi siger gang på gang: Hvis I stemmer på de samme - ja, så får I det samme igen.

Vi opfordrer derfor borgerne/vælgerne til at bruge tiden frem til valget i november til at tænke over, om I vil det samme, eller I vil forandring? Det er helt op til jer. 

Politik. Nyt Odense vil bryde den larmende tavshed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce