Politik. Når der går Venstre i den


Politik. Når der går Venstre i den

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Sonja Milkær, Østerbæksvej 98, Odense C
Billede
Læserbrev. 

I mange år hed det sig, at der gik Odense i den, når noget i byen ikke blev til noget. Sådan er det ikke i dag. Det er næsten lige meget, hvor man befinder sig i byen, så er der byggeaktivitet. Dette i en sådan grad, at det på nogle områder er ved at være overvældende.

Det er ikke en situation, vi borgere specielt kan takke partiet Venstre for. Tværtimod.

Da et samlet byråd i sin tid besluttede at lukke Thomas B. Thriges Gade troede alle selvfølgelig, at en beslutning var en beslutning. Det var den også, indtil Venstre sprang fra op til byrådsvalget i 2015. Efter valget besluttede partiet så med rådmand Jane Jegind at påtage sig gennemførelsen af det, de ikke ville være med til. Venstre ved man, hvor man har.

I forbindelse med beslutningerne om Odense Kommunes kulturstrategi kunne Venstre ikke tilslutte sig den del, der omhandlede etablering af det nuværende kultur-og musikhus Odeon. Ved åbningsfesten, som Venstre var imod at bruge penge på, så man billeder af en stolt rådmand, Jane Jegind, trone skulder ved skulder med dronning Margrethe. Venstre ved man, hvor man har.

I Venstres budgetforslag for 2017 ville partiet lukke alle klubberne. Rød blok i byrådet sikrede klubtilbuddet ved at samle klubberne i større enheder, hvilket Venstre så stemmer imod og tillader sig at kritisere forslagsstillerne for at lukke klubberne. Venstre ved man, hvor man har.

Venstre er imod velfærdsprocenten. Den forhøjelse af skatten i Fyns billigste skattekommune, Odense, som er vedtaget af rød blok i byrådet og som ubeskåret skal deles ligeligt mellem de sårbare børn, de små børn, skolerne og de ældre. Ja, Venstre er imod, men vil ikke love at sænke skatten igen, hvis blå blok får flertal efter kommunalvalget. Venstre ved man, hvor man har.

Det er spændende, hvad vi i den kommende tid skal opleve, når der går Venstre i den.

 

 

 

 

Politik. Når der går Venstre i den

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce