Politik. Kys og cola


Politik. Kys og cola

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

I den borgerlige sfære, hvor bl. a. den politiske drengerøv Christoffer Lilleholt og det miskendte skuespillertalent Klaus Ewald befinder sig, er kys ikke noget, man ynder som en form for medmenneskeligt udtryk - eller aftryk om man vil.

Den intetsigende tv-kanal TV2/Fyn bragte torsdag aften et indslag, hvor Venstre forsøger at gøre grin med socialdemokraten Olav Rabølle i forbindelse med de postale fortrædeligheder i Vollsmose. Dertil kom et interview med borgmester Peter Rahbæk Juel og den konfliktsky rådkvinde Jane Jegind i samme medie.

På trods af diverse borgeres nedtoning af problemets omfang, farer Venstre med Jane Jegind og den politiske novice Christoffer Lilleholt frem med bål og brand. Sågar det sagesløse danske militær skal sættes ind mod Vollsmose. Her er der virkelig tale om at skyde gråspurve med kanoner - og hvad vil Claus Hjort Frederiksen mon sige til det?

Det bliver et hedt efterår, hvis debattonen skal ligge på det niveau, som Venstre slår an med deres valgvideo. Det ligner grangiveligt panik før lukketid, thi naturligvis er der problemer i Vollsmose, men det er et fåtal, der ødelægger det for de mange, og det holder overhovedet ikke til Venstres nedladende bulder og brag retorik.

Vil Venstre være anfører for den indre svinehund, som viser sit grimme ansigt frem i kølvandet på videoen, må Venstre naturligvis om det, men det klæder ikke demokratiet ejheller Venstre.

 

 

 

 

 

Politik. Kys og cola

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce