Politik: Jeginds dilemma


Politik: Jeginds dilemma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Kurt Olsen, Henriettevej 92, Odense C
Kurt Olsen
Læserbrev. 

Det er svært - svært at være spidskandidat i den igangværende valgkamp i Odense. Sådan ser det ud og lyder det, når Venstres Jane Jegind jagter et område, hvor hun og partiet Venstre kan profilere sig.

Senest har man tilsyneladende anmodet den intetsigende lokale tv-station TV2/Fyn, om den dog ikke kunne levere et indslag om Odenses nedslidte veje og fortove. Thi det ville jo være grimt, om fruen ikke tonede frem på skærmen - helst hver dag - og fortalte lidt om, hvad hun vil som spidskandidat.

Således blev seerne bragt ind i et tårepersende indslag om tilstanden på vej og fortov i den nordlige del af Odense C. Her var en dame faldet, fordi fliserne lå uhensigtsmæssigt.

Det er naturligvis ikke i orden, at folk falder og slår sig på grund af dårligt vedligeholdte veje og fortove, men her skal det lige påpeges, at netop disse områder hører under Jane Jeginds resort.

Til gengæld må man nok sige, at området næppe fortjener et flere minutters indslag. Der er dog andre områder i byen, hvor det i sagens natur er mere presserende at kalde på omtale, men her opstår dilemmaet for Jane Jegind: hvad skulle hun ellers kaste sig over ud over asfalt og fliser?

Anlægget af letbanen kører på skinner(!), omformningen af Thomas B. Thriges Gade forløber planmæssigt og til de flestes tilfredshed, investeringerne har et godt øje til byen, og der er job til folk i Odense og på Lindø.

Hertil kommer ikke mindst et unikt miljø omkring robotudvikling og droneteknologi.

Skal fruens dilemma yderligere tydeliggøres, kan der peges på velfærdsprocenten, som tilgodeser udsatte børn, daginstitutioner, skoler og ældre, og som gennemføres af de såkaldte røde partier.

Skæver man til alt det positive der pt. foregår i Odense, kan man da godt have bare en lillebitte ondt af Venstre og fru Jegind, for der er - udover at drille de andre partier på klubområdet - ikke meget at komme efter i vores dejlige by, uden at det allerede er igangsat eller står for at blive igangsat - som oftest uden Venstres medvirken.

Politik: Jeginds dilemma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce