Politik: Et skridt på vejen


Politik: Et skridt på vejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Kære alle jer, der har stemt på mig og bakkede mig op ved regionsrådsvalget. Stemmerne er talt, og det blev Morten Brixtofte Petersen fra Ærø, som fik flest personlige radikale stemmer.

Som afslutning på valgkampen er jeg glad for, at jeg fik sat præg på en konstitueringsaftale, som åbner for markante forbedringer for både ansatte og borgere i Syddanmark i de kommende fire år.

I en sen nattetime underskrev V, DF, LA, K, S, EL og jeg som forhandler for Radikale Venstre en aftale, som bl.a. skal sikre medarbejderne i sundhedsvæsenet bedre arbejdsvilkår med mindre bureaukrati og stress.

Som skal sidestille psykisk og fysisk sygdom, og som skal danne grundlag for en ny psykiatriplan i Region Syddanmark. En aftale, hvor der skal arbejdes for en bedre overgang fra sygehus til bopæl - og hvor patienten i højere grad skal inddrages i sit eget forløb. En aftale som øger fokus på flere uddannelsespladser og praktikpladser, så virksomhederne i Region Syddanmark kan få den rette arbejdskraft. Desuden er partierne enige om at søge et bredt politisk samarbejde, som skal medvirke til beslutninger, der hviler på et stabilt fundament.

Det betyder, at ansvaret for gennemførelsen af en stor del af de sager, som jeg arbejdede for i valgkampen nu er overdraget til andre. Det er et skridt på vejen. Jeg medvirker gerne, hvor jeg kan.

Politik: Et skridt på vejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce