Politik: Efterlønnen er et skrabelod


Politik: Efterlønnen er et skrabelod

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Sikke nogle ihærdige politikere vi har i vores lille land. De gør alt for at holde liv i den mere og mere udbredte politikerlede.

Nu tilgodeser de i fulde drag dem selv, hvad angår pensionsordninger. Der er ingen smalle stræder på Borgen, her eksisterer ordet, modregning bestemt ikke. Tværtimod da.

Man er jo sig selv nærmest, Så er der helt andre boller på suppen, når det drejer sig om almindelige lønmodtagere, der efter et langt arbejdsliv har været så letsindige at spare op til de nåede efterlønsalderen. Så skulle deres pensionsopsparinger gøre et velfortjent otium endnu bedre, men ak nej, så bliver de modregnet i hoved og R..

Systemet er så sygt, at hvis man på efterløn tillader sig, at prøve at gøre en forskel med f.eks frivilligt arbejde, så bliver man modregnet, time for time. Der er ingen mening med galskaben.

Mange politikere ser også gerne pensionsalderen sat op, helst 70 år skulle det ende med, endnu et sygt forslag. Tænk på asfaltarbejdere og brolæggere, bare for at nævne få af mange hårde job. Tror vores politikere, at selv om man lever længere, så er det ensbetydende med, at man kan arbejde længere, politikerne ser så lige bort fra, at man bestemt ikke bliver yngre med alderen og tidens tand spiller ind.

Politikerne har deres på det tørre og goderne hober sig op, så må lønmodtagerne bade i deres eget sved og nøjes med mindre, når et for mange opslidende arbejdsliv går på hæld. Det er ikke rimeligt. Efterlønnen er udhulet voldsomt, den er nærmest blevet et skrabelod, hvor politikerne håber på, at folk går hjem og kradser af. Politikerleden kører i fulde omdrejninger.

Politik: Efterlønnen er et skrabelod

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce