Politik. Afskaf eftervederlag til politikere


Politik. Afskaf eftervederlag til politikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Susanne Hagelberg, Tranevej 13, 2. th., Odense C
Billede
Læserbrev. 

Der er formentlig udelukkende én grund til, at Carl Christian Ebbesen frasiger sig sit eftervedlag som fritids- og kulturminister i Københavns Kommune på en halv million, og den er, at han er blevet presset til det af partitoppen i DF. Såfremt han havde haft dette synspunkt tidligere, havde han formentlig givet det tilkende.

Men jeg er på ingen måde enig i, at eftervederlag kun skal gælde afgåede borgmestre. Jeg mener, Folketinget skal sørge for, at eftervederlag helt bliver afskaffet. Jeg ser ikke en eneste fornuftig grund til, at skatteyderne skal betale eftervederlag til afgåede folketingsmedlemmer.

Mange af dem har haft et job, inden de blev folketingsmedlemmer, og så har de jo mulighed for at vende tilbage til dette erhverv, hvis borgerne ikke vælger dem ind på Christiansborg igen. Jeg mener, det er jo ikke dem alle, og heldigvis for det, der bliver valgt ind med udelukkende en akademisk uddannelse som baggrund.

Så kan man selvfølgelig sige, at fire år er lang tid til at være væk fra sit fagområde, men sådan ser virkeligheden ud for de fleste ledige, ikke mindst kontanthjælpsmodtagere. Når de bliver syltet i årevis af systemet, har de fleste af dem kun ringe mulighed for at vende tilbage til deres oprindelige uddannelsesfelt, hvor de havde deres kompetencer, så hvorfor skal det være anderledes for folketingsmedlemmer? De har haft rig mulighed for at netværke i løbet af deres folketingsperiode, spare penge op og foretage lukrative investeringer.

Lad os få ændret på eftervederlagsordningen, så den bliver afskaffet for alle i det politiske system.

Politik. Afskaf eftervederlag til politikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce