Politik. Ærlig tale


Politik. Ærlig tale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Når jeg i denne tid læser debatindlæg, har jeg svært ved at acceptere de indlæg fra tilhængere af det nuværende flertal i byrådet. Det er nærmest, som om at alt dårligt i Odense er de blå partiers skyld, selvom de røde har haft magten i Odense i mere end en menneskealder - bortset fra de fire  år med den konservative Jan Boye som borgmester, der satte gang i fornyelsen af Odense.

Jeg var ikke helt enig i alt, hvad JB satte gang i, specielt ikke lige i den måde man lukkede TBT-gaden (ville gerne have haft en reel genkørsel under TBT), men nu er det en realitet. Selve genopbygningen af centrum er jeg glad for, og det var Jan Boye, der satte gang i den udvikling.

Men når jeg så skal læse fra de røde tilhængere, at alle nedskæringer i Odense er de blås skyld, hvordan kan det være det, når de røde har magten i Odense? 

Gå på gang må vi læse, at de røde rådmænd skriver, at nu sker der noget i deres ansvars område. Jeg er tilfreds med at bo i Odense, men lad os så få en ærlig snak fra de røde i Odense Byråd.

 

Politik. Ærlig tale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce